Egenanställning

 
Fakturera utan att ha eget företag

 Egenanställning är till för entreprenörer som inte vill vara administratörer.
Att vara egenanställd är att driva ett förenklat entreprenörskap. Du kan
koncentrera dig på att göra det du är bra på - att utföra dina tjänster.

Linda-kursledare        Hakan-kock  

För dig som har en affärsidé och vill marknadsföra dina kunskaper och idéer, utan att starta företag, är möjligheten en klockren lösning. Vi anställer dig som entreprenör i New Business Consulting och blir din arbetsgivare. Du får både trygghet och frihet på samma gång.

Vi behöver förstås få veta lite om den verksamhet du tänkt bedriva, innan vi anställer dig. Det har att göra med vårt ansvar som arbetsgivare.

Om du vill, kan vi hjälpa dig att utveckla din affärsidé, men vi förutsätter att du själv är klar över hur du vill testa, vad du vill få ut av det och hur du vill att din framtid ska se ut. Är du beredd att satsa så är vi beredda.

Det är ännu en av våra styrkor.


Ingen affärsidé är för liten eller för stor

Oavsett om uppdraget du utför via din anställning hos nbcomfattar en kort tid vid något tillfälle eller mer än heltid under lång tidfungerar nbc som din arbetsgivare och administratör för dina uppdrag.

Du behöver alltså inte starta eget och du behöver ingen F-skattsedal för att kunna arbeta med dina uppdrag. nbc anställer dig för varje uppdrag och är då din arbetsgivare.

Du kan bo var som helst

Var du bor har ingen betydelse. Även om vi finns i Borås så kan du i princip bo var som helst i världen. Det mesta kan skötas via Internet.

  Registrera Dig